Fetával töltött csirkemell pirított fenyőmaggal

Elkészítés módja
1. A csirkemellet megmossuk, leszárogatjuk, majd egy éles késsel felszúrjuk, vagyis egy kis üreget vágunk bele. A fetát 1 centis csíkokra daraboljuk, majd a csirke üregébe töltjük, a nyílást fogvájóval összetűzzük.
2. Besózzuk, beborsozzuk, a bazsalikommal fűszerezzük, majd a fölhevített olajon, közepes lángon, oldalanként 8-10 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Tányérra rakjuk, majd a visszamaradt zsírjában a fölszeletelt zöldségeget megpároljuk. Közben megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított rozmaringgal fűszerezzük.
3. Tálaláskor a zöldségeket tányérra halmozzuk, a csirkét félbevágva a tetejére rakjuk, majd a zsiradék nélkül megpirított fenyőmaggal gazdagon megszórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.