Diós-krémes piskóta

Elkészítés módja
1. A pudingporokat a cukorral, tejjel felfőztem és még forrón hozzákevertem a diót.
2. Kihűtöttem, a margarinnal habosra kevertem és rumaromával ízesítettem.
3. A tojásfehérjéket a cukorral keményre felvertem, hozzáadtam a tojássárgákat, a citrom reszelt héját és levét és 4 evőkanál forró vizet. Jól kidolgoztam.
4. A lisztet a sütőporral összekevertem és a masszába óvatosan belekevertem.
5. Egy 29×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleltem és a tésztamasszát beleöntöttem, elsimítottam.
6. Előmelegített sütőben aranysárgára sütöttem.
7. Sütés után a piskótát hosszában ketté vágtam.
8. A tészta két alsó felét megkentem nutellával, erre a krém 2/3 részét rásimítottam, befedtem a felső lappal, majd a maradék krémmel a tetejét és oldalát is bevontam.
9. Olvasztott csokival csurgattam le. Szeletelhetjük tetszés szerint.
Köszönöm szépen Zsuzsa.
Nagyon szép,és finom sütemény.Régen nem ettem már.