Cukkinis zöldségekkel töltött csirkecomb

Elkészítés módja
1. A húsokat tisztítás után sózom, borsozom és mindkét oldalukat csirke fűszerkeverékkel meghintem és bőrüket fellazítom.
2. A zsemléket tejbe áztatom, kinyomkodom, majd sózom, kicsit borsozom.
3. A petrezselymet összevágom, az olajat felmelegítem.
4. A cukkinit kisebb kockákra vágom, a sajtot és a főtt tojásokat is felaprítom.
5. A piros kaliforniai paprikát és gombát szintén kockákra vágom.
6. A már meleg olajban a paprikát, a cukkinit, petrezselymet és a gombát kicsit megfonnyasztom.
7. A zsemléhez adom a tojást, a kicsit meghűlt zöldségeket és összekeverem.
8. Ezzel a töltelékkel megtöltöm a combokat a bőrük alatt, alul és felül.
9. Egy sütőedénybe rakom őket, a tetejét alufóliával lefedem és 180 fokos sütőben elkezdem sütni.
10. Amikor a húsok megpuhultak, a fóliát leveszem és ropogósra sütőm.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.