Csokoládétorta

Elkészítés módja
1. A tejszínt egy lábasban a cukorral együtt kevergetve 2-3 percig forraljuk. A vajat (margarint) beledobjuk, és ha elolvadt benne, a kakaót is beleszitáljuk. Jól elkeverjük, a tűzről lehúzzuk, hűlni hagyjuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük pár órára. Ezután elektromos habverővel jó habosra keverjük.
2. A piskótakorongot lapjában három részre vágjuk. A csokoládékrémet négy részre osztjuk. A tortalapokat ezzel megkenve egymásra illesztjük.
3. A maradékkal a torta oldalát körbekenjük, és csillagcsöves habzsákból a tetejét is ezzel díszítjük.
Csokoládétorta recepthez fűződő történet, jótanács
Olvasztott csokoládéból készített kis csokoládéformákkal vagy reszelt csokoládéval is ékesíthetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.