Csokoládés, fehér csokis muffin

Elkészítés módja
1. A lisztet a sütőporral és a kakaóporral összeforgatjuk. A tojásokat a cukorral habosra keverünk, ez elektromos habverővel 2-3 perc. Továbbra is folyamatosan keverve részletekben hozzáadjuk a tejfölt, tejet, és az olajat. A kakaós liszttel összekeverjük. Az apróra vágott étcsokoládéval és fehér csokoládéval gazdagítjuk.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit vajjal (margarinnal) kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük, és a csokis masszával a háromnegyedükig megtöltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 165 ºC) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 10 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy teljesen kihűljenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.