Csirkesült gombapaprikással

Elkészítés módja
1. A szárított gombát beáztatjuk, többször átmossuk folyó víz alatt. A finomra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd megszórjuk pirospaprikával. 1 dl vizet öntünk rá és beletesszük a felszeletelt gombákat, paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát és ízesítjük sóval, borssal.
2. Puhára főzzük, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
3. A csirkemellet megmossuk és szárnyas fűszerkeverékkel bedörzsöljük. Hagyjuk egy kicsit állni, majd egy kisebb tepsibe tesszük, amit 1 evőkanál zsírral kikenünk. 1 dl vizet öntünk rá és a csirkedarabot rátesszük.
4. Alufóliával befedjük és 200 fokon készre sütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.