Csirkemell zöldfűszeres piskótában
Elkészítés módja
1. A csirkemelleket sózom, borsozom, fokhagymával meghintem és forró olajban kisütöm.
2. A tésztához a tojásokat szétválasztom, a sárgáját az olvasztott margarinnal összekeverem.
3. A fehérjét csipet sóval felverem kemény habbá, majd a kettőt összekeverem és hozzáadom a sütőporos, fűszerkeverékes lisztet.
4. Egy őzgerincformát sütőpapírral kibélelek, a tészta felét beleteszem, erre a megsült hússzeleteket és ismét a masszát. 190 fokos sütőbe 20 perc alatt megsütöm.
5. Párolt sárgarépát és joghurtos tormamártást kínálok hozzá köretnek.
Csirkemell zöldfűszeres piskótában recepthez fűződő történet, jótanács
Finom, könnyű, diétás étel.
Marika csodaszép lett:)