Csipszes muffin

Elkészítés módja
1. A csipszet nejlonzacskóba töltjük, és a sodrófát görgetve rajta durvára törjük. A reszelt sajttal, a liszttel, a sütőporral, a szódabikarbónával, a sóval, a borssal és a pirospaprikával összeforgatjuk.
2. Egy nagyobb tálban a tojást az olajjal és a joghurttal jól kikeverjük, majd a lisztes keveréket is hozzáadjuk.
3. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük vagy papírkosárral kibéleljük és a masszával majdnem teletöltjük. A tetejüket elsimítgatjuk ( egy kevés reszelt sajttal is behinthetjük).
4. Előmelegített sütőben, jó közepes lánggal (190 °C; légkeveréses sütőben 170 °C) kb.25 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni 5 percig, majd a muffinokat azon melegében tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.