Csípős pulykaszelet

Csípős pulykaszelet recept
Hozzávalók
•  8 szelet pulykamedalion
•  1 kiskanál só
•  1 mokkáskanál őrölt fekete bors
•  2 evőkanál dijoni mustár
•  4-5 evőkanál olaj
•  1 mokkáskanál csípős paprikakrém

Elkészítés módja

1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, széleiket, inas részeiket bevágjuk. Mindkét oldalukat sóval, borssal meghintjük, és a mustár meg az olaj felével bekenjük. ’ napra, de legalább 1 éjszakára letakarva hűtőszekrénybe tesszük.

2. Közvetlenül tálalás előtt a páctól lecsöpögtetett szeleteket serpenyőben, közepes lángon, a maradék olajban szép pirosra sütjük. Ez oldalanként 3 perc.

3. A visszamaradó páclével a többi mustárral meg a paprikakrémmel összekeverjük. Tálaláskor a szeleteket ezzel a fűszeres mártással megkenjük. Köretnek nagy adag zöldsaláta illik hozzá.

A leírásban szereplő Csípős pulykaszelet recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.