Csípős pulykaszelet

Elkészítés módja
1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, széleiket, inas részeiket bevágjuk. Mindkét oldalukat sóval, borssal meghintjük, és a mustár meg az olaj felével bekenjük. ’ napra, de legalább 1 éjszakára letakarva hűtőszekrénybe tesszük.
2. Közvetlenül tálalás előtt a páctól lecsöpögtetett szeleteket serpenyőben, közepes lángon, a maradék olajban szép pirosra sütjük. Ez oldalanként 3 perc.
3. A visszamaradó páclével a többi mustárral meg a paprikakrémmel összekeverjük. Tálaláskor a szeleteket ezzel a fűszeres mártással megkenjük. Köretnek nagy adag zöldsaláta illik hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.