Csilis, paradicsomos csirke

Elkészítés módja
1. A combokról a bőrt lefejtjük. A piros csilipaprikát a koriandermaggal és 1-2 evőkanál vízzel összetörjük úgy, hogy sima krém legyen belőle.
2. Az olajat egy wokban megforrósítjuk és a zúzott fokhagymát közepes lángon kissé pirítjuk benne. A korianderrel összetört paprikát és a paradicsomot hozzáadjuk, 5-10 percig főzzük. Ezután kerül bele a zöld csilipaprika, a gyömbér 3/4-e és a koriander zöld 1/3-a. Kis lángon, kevergetve 4-5 percig főzzük.
3. A húst hozzáadjuk, megsózzuk és lefödve, kis lángon kb. 45 perc alatt puhára pároljuk. Végül a garam masalával és az édesköménymaggal fűszerezzük, ha kell megsózzuk, még 2-3 percig főzzük. A félretett gyömbérrel és koriander zölddel meghintjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.