Csikós tokány csirkéből
Elkészítés módja
1. A szalonnát kis kockákra vágom és zsírjára kisütöm.
2. Hozzáadom a kis kockákra vágott vöröshagymát és üvegesre dinsztelem.
3. A csirkecombokat vékony csíkokra, vagy kisebb kockákra vágom, a paprikát és paradicsomot felaprítom.
4. Az üvegesre párolt hagymához hozzáadom az összevágott csirkehúst, a felkockázott zöldségeket és hozzáadom a pirospaprikát.
5. Sózom, borsozom, egy kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm.
6. Főtt tésztával körítve, azon melegében tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.