Cseresznyés-csokoládés torta

Elkészítés módja
1. A cukrot a tejjel, a tojások sárgájával és a pudingporral sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. Közben a margarint először magában habosra keverjük, majd kanalanként a pudingot is belekeverjük. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk.
2. A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, lecsöpögtetjük, majd néhány szemet félre teszünk, végül a többit a csokoládékrémbe keverjük.
3. A cseresznyés-csokoládés krémet a tortaalapra simítjuk, majd letakarva hűtőszekrényben jól behűtjük. Tálaláskor a tetejét tejszínhabbal, és a félretett cseresznyével díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.