Citrom szelet

Elkészítés módja
1. A krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel, a margarint kikeverjük a porcukorral, beletesszük a citrom levét, ha kihűlt a puding összekeverjük a margarinos krémmel.
2. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy részre osztjuk. Az egyik lapot egy 20x30 cm-es lappá nyújtjuk és egy ekkora méretű tepsi hátulján 160 fokon kb. 10 perc alatt rózsaszínre sütjük. A másik három lappal is így járunk el.
3. Ha megsültek a lapok és kihűltek, akkor egy lapot beteszünk a tepsibe, megkenjük lekvárral, erre tesszük a második lapot, erre simítjuk a citromos krémet, erre jön a harmadik lap, megkenjük lekvárral és befedjük a negyedik lappal.
4. Porcukorral megszórjuk, majd másnap szeleteljük.
Köszönöm manócska! :)
Nagyon szép!