Brokkolis hússal töltött canelloni

Elkészítés módja
1. A darált húst keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk az összevágott vöröshagymát, és sóval, borssal és az aprított petrezselyemmel fűszerezzük.
2. A brokkolit apró rózsáira szedjük, hőálló tálba tesszük, majd ráöntjük a zöldséglevest, és mikróba téve roppanósra főzzük. Ha elkészült leszűrjük, lecsepegtetjük, és lazán a húsos töltelékbe keverjük.
3. Ezután a canellonikat megtöltjük a brokkolis hússal, majd egy közepes jénai edénybe sorakoztatjuk, rálocsoljuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal. Most rátesszük a tetejét, 180 °C-os sütőbe téve félig megpároljuk, majd a teteje nélkül a 190 °C-os sütőbe visszatéve pirosra sütjük.
4. Ha elkészült, 10 percet pihentetjük, majd tányérokra tálaljuk, és pár forrázott brokkolirózsával, pritaminpaprikával díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.