Bécsi kocka másképp

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom és két részre osztom, majd egy 24x22 cm-es, sütőpapírral kibélelt sütőlapon 180 fokon megsütöm őket.
2. Amikor kisült, az egyik lapot még melegen kisebb kockákra vágom és majd így teszem a krém tetejére.
3. Elkészítem a krémet: A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, utána langyosra kihűtöm és belekeverem a darált diót, a rumot.
4. A tejszínt a habfixálóval és 2 deka porcukorral kemény habbá verem és 2-3 kanállal a krémhez keverek belőle.
5. Arra a lapra, amelyik nem lett felvágva kerül a diós krém, míg a krémre a felvert tejszínhab.
6. A tetejére egyenként ráhelyezem a felvágott tésztatetőket, majd porcukrozom és felezett dióval díszítem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.