Banános, fahéjas, csokoládés muffin

Elkészítés módja
1. A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával, az őrölt fahéjjal és az apróra vágott vagy lereszelt csokoládéval összeforgatjuk.
2. A tojást a kétféle cukorral jól kikeverjük, először a puha (szobahőmérséletű) vajat (margarint), azután a villával pépesített banánt és a tejet adjuk hozzá. A csokoládés liszttel összedolgozzuk.
3. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük, és a masszával háromnegyedükig töltjük.
4. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 165 ºC) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 15 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy kihűljenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.