Bakonyi sertéstokány laskagombával

Elkészítés módja
1. A szalonnát vékony csíkokra, míg a hagymát kis kockákra vágom.
2. A szalonnát egy evőkanál vizet hozzáadva zsírjára sütöm.
3. Amint megsült, hozzáadom a hagymát, a vékony szeletekre vágott húst és pirospaprikával ízesítem.
4. Ezek után vízzel felöntöm, nem baj ha ellepi, sózom, borsozom és amikor már majdnem teljesen megpuhult a hús, hozzáadom a csíkokra vágott laskagombát és az egészet puhára főzöm.
5. A tejfölt a liszttel simára kikeverem és a megfőtt húsokat besűrítem vele.
Bakonyi sertéstokány laskagombával recepthez fűződő történet, jótanács
Bármilyen tésztával tálalható.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.