Bakonyi csirketokány

Bakonyi csirketokány recept
Hozzávalók
•  1 kg csirke felső comb csont nélkül
•  20 dkg vargánya gomba
•  20 dkg füstölt szalonna
•  1 közepes fej vöröshagyma
•  1 tv paprika
•  1 nagyobb paradicsom
•  1 kiskanál piros őrölt paprika
• 
•  őrölt bors
•  2 evőkanál liszt
•  2 dl tejföl

Elkészítés módja

1. A szalonnát apró kockákra vágom és zsírjára kisütöm.

2. Hozzáadom a kockákra vágott vöröshagymát és üvegesre párolom.

3. A csirkecombokat vékony csíkokra, vagy kis kockákra vágom, majd a paprikát és paradicsomot felaprítom.

4. Az üvegesre párolt hagymához hozzáadom a darabolt csirkehúst, a felkockázott zöldségeket és hozzáadom a pirospaprikát.

5. Sózom, borsozom, egy kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm.

6. A tejfölt a liszttel csomómentesre kikeverem és az ételt behabarom.

7. Szarvacska tésztával tálalom.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.