Bakonyi csirketokány
Elkészítés módja
1. A szalonnát apró kockákra vágom és zsírjára kisütöm.
2. Hozzáadom a kockákra vágott vöröshagymát és üvegesre párolom.
3. A csirkecombokat vékony csíkokra, vagy kis kockákra vágom, majd a paprikát és paradicsomot felaprítom.
4. Az üvegesre párolt hagymához hozzáadom a darabolt csirkehúst, a felkockázott zöldségeket és hozzáadom a pirospaprikát.
5. Sózom, borsozom, egy kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm.
6. A tejfölt a liszttel csomómentesre kikeverem és az ételt behabarom.
7. Szarvacska tésztával tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.