Babapiskótás-joghurtos őzgerinc
Elkészítés módja
1. Egy őzgerincformát folpackkal kibélelek.
2. A joghurtot a porcukorral összekeverem.
3. A zselatint langyos vízben feloldom és a joghurthoz hozzákeverem.
4. Szórok bele gyümölcsdarabokat és hozzáadom a citromot is.
5. Az őzgerincformába teszek a keverékből.
6. A babapiskótát apróra feldarabolom és a krém tetejére teszem, erre ismét krém kerül és ismét piskóta.
7. Az őzgerinc tetejét babapiskótával lezárom.
8. A folpackot ráhajtom és egy éjszakát hűtőbe teszem dermedni.
9. Másnap kiborítom a formából és a tetejét tejszínhabbal és sárgabarackdarabokkal díszítem.
Köszönöm szépen manócska.
Ajánlom az elkészítését mert nagyon finom
Jó kis sütés nélküli süti, nyári napokra. köszi a receptet.