Ananászos krémes

Elkészítés módja
1. Két piskótalapot készítünk a hozzávalókból. 180 fokra előmelegített sütőben 7 perc alatt megsütjük.
2. Elkészítjük a krémet.
3. A tejben elkeverjük a pudingport, a cukrot és felfőzzük, végül kihűtjük.
4. A tejszínhabot felverjük keményre.
5. A kihűlt pudingot krémesre keverjük az ananásszal, a citromlével és a befőtt levével.
6. Hozzákeverjük a zselatinfixet, a habtejszínt és a kapott krémet a két lap közé töltjük.
7. Egy evőkanál krémet meghagyunk a felső lap tetejére.
8. Kirakjuk az összeállított tészta tetejét az ananászkarikákkal és a lyukakba szedret teszünk és a kissé lehűlt zselatinnal leöntjük.
9. Fogyasztás előtt hűtőben jól lehűtjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.