Amerikai áfonyás muffin

Elkészítés módja
1. A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval habosra keverjük. Az olvasztott vajat (sütőmargarint) és a tejet hozzáadjuk, majd belekeverjük a sütőporral összeforgatott lisztet és a friss vagy fagyasztott, felengedett és lecsöpögtetett áfonyát.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit papírkosárkákkal kibéleljük, és a masszával háromnegyedükig töltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 165 ºC) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 10 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy kihűljenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.