Almás pite

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fél órát pihentetjük, majd két részre osztjuk.
2. A tészta egyik felét kinyújtjuk és a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük (23×34 cm-es), majd megszórjuk darált keksszel és rárakjuk a lereszelt nyers almát, meghintjük cukros fahéjjal, majd beborítjuk a tészta másik felével (amiből egy kis darabot elveszünk a szív formákhoz).
3. Lekenjük felvert tojással, megszórjuk kevés fahéj és kristálycukor keverékével és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.