Almás pite

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk és pihentetjük, amíg az almát lereszeljük.
2. A tésztából 2 téglalapot nyújtunk.
3. A tepsit kivajazzuk és kibéleljük az első lappal, erre tesszük a kinyomkodott almát, megszórjuk cukorral, fahéjjal és befedjük a másik tésztalappal.
4. Megkenjük tojással, villával megszurkáljuk és 160 fokon szép pirosra sütjük.
5. Ha kihűlt, akkor porcukorral megszórjuk a szeleteket.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.