Almás-kekszes krémes

Elkészítés módja
1. Az almákat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn keverőtálba reszeljük és a citrom reszelt héjával, kicsavart levével, a cukorral, az őrölt fahéjjal összekeverjük. Ezután lábosba szedjük és közepes tűzön 2-3 percet főzzük, míg levet nem enged. Ekkor belekeverjük a kevés hideg vízzel elkevert vaníliás pudingport és lassú tűzön sűrűre főzzük.
2. Ezután a kekszek felével kirakjuk egy közepes tepsi alját, rászedjük forrón az almakrémet, elsimítjuk, befedjük a kekszek másik felével és kihűtjük, hűtőben lehűtjük. A legjobb, ha egy éjszakát hűtőben pihen.
3. Tálaláskor forró vízbe mártott késsel, a kekszek mellett kockákra vágjuk és vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.