Afrikai harcsa indiai módra

Afrikai harcsa indiai módra  recept
Hozzávalók
•  4 db. egyenként 20-25 dekás konyhakész afrikai harcsafilé
a páchoz:
•  3 dl natúr joghurt
•  5-6 nagy gerezd zúzott fokhagyma
•  1 csapott evőkanál ételízesítő por
•  1 mokkáskanál őrölt koriander
•  2 evőkanál apróra vágott kapor
az alufólia kenéséhez:
•  olaj

Elkészítés módja

1. A páchoz valókat összekeverjük és a lebőrözött (lenyúzott) halfiléket beleforgatjuk. Frissen tartó fóliával letakarva, hűtőszekrényben, legalább egy éjszakán át, de még jobb, ha 2-3 napon át állni hagyjuk, hogy a fűszerek íze jól átjárja.

2. Legjobb faszénparázs felett roston megsütve, de grillsütőben is elkészíthetjük. Ehhez a halszeleteket megolajozott alufóliára fektetjük, és forró grillsütőben oldalanként 5-6 perc alatt megsütjük. Párolt rizs illik köretnek hozzá. Indiában sült paprikával tálalják, amit sütőben megpirítanak, majd a héját lehúzzák, a húsát pedig zúzott fokhagymával meg durvára tört korianderrel fűszerezik.

Afrikai harcsa indiai módra recepthez fűződő történet, jótanács

Afrikai harcsa helyett más halból, például fogasból, pisztrángból, amurból, sőt, tengeri halból is készíthetjük. Könnyebben bánhatunk a hallal, ha a szeletek tetejére is megolajozott alufólia lapot fektetünk, és így fordítjuk meg.

A leírásban szereplő Afrikai harcsa indiai módra recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.