Afrikai harcsa cordon bleu
Elkészítés módja
1. A halfilét 4 egyforma szeletre vágjuk. Úgy ügyeskedjünk, hogy a vastagabb részét lapjában vágjuk be, mert így lehet majd tölteni. Ha még mindig vastagok vagy nem elég nagyok, a szeleteket lapjában bevágjuk, és kihajtjuk. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, majd mindegyikre egy sonka, arra meg egy sajtszeletet fektetünk, és félbehajtjuk.
2. A hagyományos módon, azaz lisztbe, fölvert tojásba meg zsemlemorzsába forgatva bundázzuk. Bő, forró olajban 4-5 perc alatt megsütjük, majd konyhai papírtörlőre szedve lecsöpögtetjük.
3. Rézsútosan félbevágva nagy adag friss salátával, és párolt rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk.
Afrikai harcsa cordon bleu recepthez fűződő történet, jótanács
Ha van otthon, akkor a sonka és a sajt mellett főtt rákhúst vagy lecsöpögtetett olajbogyót is rejthetünk bele.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.