A klasszikus habcsók
Elkészítés módja
1. A tojásfehérjét szép habbá verjük.
2. Hozzákeverjük a cukor felét aztán tovább verjük és hozzáadjuk a maradék cukrot egészen addig verve míg egy sűrű, folyós masszát nem kapunk.
3. Ha már megfelelő az állag, megtöltünk vele egy habzsákot és „felfele hosszúkás” halmokat nyomunk belőle egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
4. Betesszük az előmelegített sütőbe és csak 10 percig sütjük, majd a lekapcsolt sütőben további tíz percig hagyjuk száradni.
Ha szépen megszáradtak a fehér habcsókjaink, fekete ételfestékkel huhogó szájat és rémisztő szemet csinálva készen is vannak a szellem habcsókjaink.A klasszikus habcsók recepthez fűződő történet, jótanács
Olvasd el Ételek, amiktől frászt kapsz cikkünket is, melyben még több finomságról olvashatsz Halloween bulikra.
Bár a habcsók hallatán a karácsony jut eszünkbe, de olyan finom dolog, hogy jobb nem csak arra az ünnepre tartogatni. Remek alkalom erre a Halloween. Itt is kell egy jó habcsók alaprecept.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.