Név
Egybalkezes
Felhasználói név
Egybalkezes
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2013. 02. 17. 10:10
Utoljára belépett
2015. 05. 30. 17:36
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
3 db
Kedvenc recepjei
-

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Mandulás pisztráng

Mandulás pisztráng

Mi itthon tejbe áztatjuk a pisztrángot, vajban sütjük, s citromot csak a tálaláshoz adunk. Így is, úgy is finom, érdemes kipróbálni.

Hal
2
Csókakői kolbászleves

Csókakői kolbászleves

Anyósom (Isten áldja) kevés zöldhüvelyű babbal és krumplival gazdagította, fokhagymával ízesítette, és egy csöpp pirospaprikával színezte ezt a nagyon finom levest. Mindenkinek ajánlom!

Leves
1
Lengyel tojássaláta

Lengyel tojássaláta

Vendégként egy kisebb érett, piros paradicsomot is kérnék a konyhától cikkekben. Ízben, de látványban is feldobná a salátámat.

Tojás
1

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.