Zubilla koktél

Elkészítés módja
1. A koktélos poharakat jól behűtjük. A vaníliarudat kettéhasítjuk, s belső fekete húsát, azaz a vaníliát kikaparjuk belőle.
2. Minden hozzávalót pontosan kimérve beleöntünk a shakerbe, a vaníliával és az angosturával ízesítjük, majd a lehető legtöbb jeget hozzáadva erőteljesen összerázzuk.
3. A keletkező jégszilánkok miatt duplán szűrjük, mielőtt a pohárba kerülne. Vaníliarúddal és citromhéjból készült masnival díszítjük.
Zubilla koktél recepthez fűződő történet, jótanács
Minden olyan italhoz, amelyikben bodza is van, bátran használjunk citromot, sokkal jobb „barátságban” vannak, mint a zöldcitrommal, azaz a lime-al.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.