Zöldséges, csirkés makaróni

Elkészítés módja
1. A tésztát forró, sós vízben kifőzöm, a csirkemellet vékony csíkokra darabolom, míg a paprikákat és a hagymát vékonyra felszeletelem.
2. Az olajat egy serpenyőben felhevítem, beleteszem a csirkemellet és fehéredésig sütöm.
3. Felöntöm fél deci vízzel, kicsit főzöm, sózom borsozom, majd hozzáadom a csíkokra vágott hagymát, paprikát, valamint a paradicsomszószt.
4. Amikor minden megpuhult, az egészet összekeverem a kifőtt makarónival.
5. Tálaláskor a tetejét meglocsolom tejföllel és megszórom reszelt sajttal.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.