Zöldcitromos palacsinta ananászos ricottával

Elkészítés módja
1. A tésztához valókból hagyományos palacsintatésztát keverünk, amit a zöldcitrom reszelt héjával ízesítünk. A tésztából az olajon palacsintákat sütünk, majd elkészítjük a tölteléket.
2. Ehhez a ricottát keverőtálba töltjük. A tejföllel, a kétféle cukorral, a kis kockákra vágott ananásszal meg a zöldcitrom reszelt héjával és kifacsart levével összekeverjük.
3. A tölteléket a kész palacsintákra kenjük és hagyományos módon feltekerjük.
4. Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.