Zebrakocka sütés nélkül

Elkészítés módja
1. Először a krémet készítem el, mert annak hűlnie kell.
2. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét, és folytonos keveréssel sűrűre főzöm.
3. Ha kihűlt, ízesítem a vaníliával, a cukorral, majd elkeverem a vajjal és a maradék kókusszal. Félreteszem hűlni.
4. A tészta hozzávalóit összedolgozom annyi tejjel, hogy jól formázható masszát kapjak.
5. Három részre osztom és porcukorral megszórt deszkán a tepsi méretének megfelelő lapokat nyújtok belőle (20×30 cm).
6. Az első lapot a tepsibe helyezem, erre kenem a krém felét, ráteszem a második lapot, majd a krém másik fele következik, végül a harmadik lappal befedem.
7. Gőz fölött megolvasztom a csokoládét az olajjal, és rákenem a sütemény tetejére.
8. Néhány órára hűtőbe teszem, majd kockára vágva tálalom.
Köszönöm manócska! :)
Tetszik a recept, el is mentem.