Vendégváró hidegtál

Elkészítés módja
1. A sonkát, a főtt tojást, az uborkát és a lilahagymát felkockázzuk.
2. A zöldségeket sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.
3. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, hozzáadjuk az összeaprított alapanyagokat és a leszűrt zöldségeket.
4. A vizet a leveskockákkal együtt felforraljuk. Amikor felforrt, hozzáadjuk a zselatint. Még melegen összekeverjük a tojásos keverékkel, majd tortaformába simítjuk és kihűtjük.
5. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából és tálcára tesszük.
6. A paradicsom héját vékonyan körbevágjuk, rózsákat alakítunk ki belőle, majd ezzel díszítjük a saláta tetejét.
Vendégváró hidegtál recepthez fűződő történet, jótanács
A tetejét bárhogyan lehet díszíteni.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.