Vaníliás piskótatekercs

Elkészítés módja
1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak.
2. Fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot és egyenként a tojások sárgáit.
3. Ezután beleszórjuk a pudingporokat.
4. Nem kell bele sütőpor.
5. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát és 200 fokon kb. 10 percig sütjük.
6. Ha megsült, kitesszük hűlni.
7. Nem kell felgöngyölni, maradhat a tepsiben.
8. Ha kihűlt, akkor megkenjük lekvárral és tekerjük fel.
Vaníliás piskótatekercs recepthez fűződő történet, jótanács
A sütőpapír simán lejön a piskótáról, nem törik és finom, omlós lesz a végeredmény.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.