Töltött lángos
Elkészítés módja
1. Az élesztőt langyos tejben megfuttatom, liszttel, tejföllel és sóval jól kidolgozom.
2. Letakarom és kb. fél órát langyos helyen kelesztem.
3. A tésztát kb. fél cm vastagra kinyújtom, és kiszaggatom tetszés szerinti nagyságúra. Téglalappá nyújtom az egyes darabokat, majd beleteszem a sonka darabokat és a reszelt trappista sajtot.
4. Becsomagolom, majd forró olajban frissen annyit sütök ki belőle, amennyi éppen szükséges.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.