Töltött csirke

Elkészítés módja
1. Egy egész csirkét kicsontoztam, a szárnyait levágtam, a hátát eltávolítottam, majd a combokat és a melleket is kifiléztem. Lett 2 fél csirkém.
2. A két fél csirkét, ami szépen egybefüggően maradt, sóztam, borsoztam és mustárral a belső felét megkentem.
3. A végén reszelt sajttal megszórtam.
4. Elkészítettem a ragut, amíg pácolódott a hús.
5. Olajon a vöröshagymát megdinszteltem és az előkészített, apróra vágott többi hozzávalóval készre sütöttem.
6. Kicsit hagytam hűlni, majd az egyik fél csirkére ráterítettem és reszelt sajttal megszórtam. A másik fél csirkével betakartam.
7. Az egészet egy hálóba tettem, alufóliával betakartam és olajjal kikent tepsire fektettem. 210 fokon, 50 percig fólia alatt sütöttem, majd levettem a fóliát és aranysárgára pirítottam.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.