Tárkonyos sertésragu nokedlivel
Elkészítés módja
1. Az apróra kockázott hagymát olajon megdinszteljük.
2. A lapockát megtisztítjuk az inaktól és a felesleges zsiradéktól.
3. Ezután kockákra vágjuk és a hagymához adjuk. 10 perc alatt átsütjük, majd sózzuk, borsozzuk.
4. Hozzáadjuk az aprított fokhagymát, 1 csapott evőkanál tárkonyt, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Lefedjük és puhára pároljuk a húst. A vizet időnként pótoljuk.
5. Amikor a hús puha, beletesszük a felkarikázott sárgarépát, a darabolt gombát és ezeket is puhára főzzük.
6. Megsózzuk, borsozzuk a ragut és pár csepp citromlével ízesítjük.
7. A maradék tárkonyt beledobjuk és tejföllel beforraljuk. lehúzzuk a tűzhelyről és nokedlivel tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.