Sztracsatella muffin
Elkészítés módja
1. A tojást a cukorral, a vaníliaaromával és a puha (szobahőmérsékletű) vajjal (margarinnal) összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral összeforgatott lisztet és a tejszínt is. A kétféle csokoládét és a mogyorót durvára vágjuk, szintén a tésztába keverjük.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük. A csokoládés, mogyorós masszával háromnegyedükig töltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 160 ºC) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 15 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy teljesen kihűljenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.