Stolwerck szelet
Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.
2. Négy cipóra osztjuk. Mind a négyet egyenként kinyújtjuk.
3. 20×34 cm-es tepsi hátoldalán megsütjük. /180 fok, 7 perc/
4. A krémhez a tejjel simára keverjük a pudingport és a lisztet.
5. A 15 dkg cukrot karamellizáljuk, felöntjük az 1 dl vízzel. Addig keverjük, amíg fel nem olvad.
6. Ezután hozzáöntjük a pudingot és besűrítjük. Amikor kihűlt, a vajjal habosra keverjük. Betöltjük a lapokat.
7. Két kocka csokoládét külön felolvasztunk egy pici étolajjal.
8. A három keserű, sötét csokoládét a fehérrel és az étolajjal mikróban felolvasztjuk.
9. Simára keverjük, majd bevonjuk vele a süteményt.
10. A sötét csokit vékony csíkokban felvisszük a világos csokira.
11. Egy fogpiszkálóval széthúzgáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.