Sólet

Elkészítés módja
1. A sonkát, gerslit és a babot előző nap beáztatom külön külön edényben, majd másnap leöntöm róla a vizet.
2. A vöröshagymát zsíron üvegesre dinsztelem, hozzáadom a felvágott sonkát, gerslit, babot, pirospaprikát, babérlevelet és minden ami szükséges és annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje és 2-3 órát lefedve csendes tűzön főzőm. (A kolbászt azért, hogy ne főjön szét ráérünk később beletenni.)
3. Amikor puhára megfőtt minden eleme, azon melegében tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.