Rakott milánói galuska

Elkészítés módja
1. Egy keverőtálban a lisztből, tojásból, egy csipet sóval galuskát készítünk. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, kifőzzük, majd langyos víz alatt leszűrjük.
2. Serpenyőben kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a tasakon lévő utasítás alapján elkészített Milánói alapot és pár percig főzzük.
3. Egy nagyobb hőálló tálat kivajazunk, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejét reszelt sajttal gazdagon megszórjuk, és 180°C-os sütőben addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad.
4. Olívabogyóval és oregánóval díszítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.