Pulykamellcsíkok zöldborsóval és gyöngyhagymával

Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajat serpenyőben fölhevítjük, a pulykát rádobjuk, kevergetve fehéredésig pirítjuk.
2. A vékony csíkokra vágott sárgarépát, a kiolvasztott borsót, a nagyon finomra aprított vöröshagymát meg a lecsöpögtetett gyöngyhagymát rádobjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a kakukkfűvel fűszerezzük, és kevergetve 4-5 percig pirítjuk. Ekkor a fehérborral fölöntjük,fölforraljuk, végül a fölaprított petrezselyemmel megszórva forrón tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.