Pisztáciás borjúpecsenye

Elkészítés módja
1. A pisztáciát durvára vágjuk. A tojásfehérjét a szójamártással ízesítve felverjük (nem kell, hogy kemény hab legyen).
2. A húst kissé kiverjük, majd először a szójás tojásfehérjében, azután a pisztáciában forgatjuk meg úgy, hogy az utóbbit kicsit rá is nyomkodjuk. Közepes tűzön, közepesen forró olajban oldalanként 3-4 percig sütjük, de vigyázzunk, mert könnyen megéghet. Közben kissé megsózzuk, megborsozzuk.
3. Jól lecsöpögtetve tálaljuk. Párolt rizs illik köretnek hozzá.
Pisztáciás borjúpecsenye recepthez fűződő történet, jótanács
Sertéskarajt vagy szűzpecsenyét, csirke- vagy pulykamellet, illetve halfilét is süthetünk ugyanígy.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.