Parasztpecsenye

Elkészítés módja
1. A vékony csíkokra vágott húst fűszerezzük meg sóval, borssal, pirospaprikával és hagyjuk legalább 1 óra hosszat állni.
2. Az összevágott vöröshagymát 1/2 dl olajban 4 percig letakarva pároljuk.
3. Adjuk hozzá a fűszerezett húscsíkokat és az apróra vágott uborkát, majd 15 percig pároljuk letakarva (akár mikróban).
4. Ezután keverjük bele a morzsolt kukoricát.
5. Főzzük meg külön tűzálló edényben a tarhonyát, ehhez használjuk fel a 1/2 dl olajat.
6. A megfőzött tarhonyára öntsük rá a húst a teljes körítéssel és letakarva melegítsük össze.
7. Savanyúsággal tálaljuk. hagyma párolása letakarva 4 perc, húscsíkok párolása letakarva 15 perc, tarhonya pirítása 4 perc, tarhonya főzése 10 perc, összemelegítés 5 perc
Jó étvágyat!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.