Paradicsom szósz ropogós sült fácánmellel
Elkészítés módja
1. Két evőkanál olajt felforrósítunk, beleszórjuk a lisztet és egy zsemleszínű rántást készítünk, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk piros paprikával, elkeverjük, kevés hideg vízzel felengedjük, összekeverjük, majd hozzáöntjük a paradicsomlevet.
2. Visszatesszük a tűzre és ízesítjük cukorral és sóval, borssal. Jól kiforraljuk, ha kezd sűrűsödni, akkor kész a paradicsomszósz.
3. A főtt fácánmellet vastagabb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és forró olajban ropogós pirosra sütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.