Narancsos, tepsis csirkecomb
Elkészítés módja
1. A csirkecombokat, a megpucolt, apróra vágott fokhagymával tepsibe tesszük, felöntjük 1 pohár vízzel és sütőben készre főzzük.
2. A burgonyát megfőzzük.
3. A hagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, tepsibe tesszük, mellérakjuk a csirkecombot, a burgonyát és a kockára vágott füstölt tarját.
4. Másfél narancsnak kicsavarjuk a levét és ráöntjük az egészre, majd megszórjuk fűszerkeverékkel.
5. A fél narancsot apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a többihez, öntünk rá egy kevés olajat, és sütőben ropogósra sütjük.
Narancsos, tepsis csirkecomb recepthez fűződő történet, jótanács
Különlegessé teszi a narancs, bátran használjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.