Napraforgós répasaláta

Elkészítés módja
1. A sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A citromlevet egy tálban a mézzel simára keverjük, a répát beleforgatjuk és enyhén megsózzuk. Ezután letakarjuk, rövid időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
2. Közben a napraforgómagot zsiradék hozzáadása nélkül (szárazon) megpirítjuk. A petrezselymet fölaprítjuk.
3. Tálaláskor a répát a borssal ízesített tejföllel leöntjük, és a petrezselyemmel meg a napraforgómaggal megszórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.