Nana szelet (sütés nélkül)
Elkészítés módja
1. A vajat a cukorral, a tejjel és a kakaóval gőz fölött felfőzzük.
2. Majd levesszük a gőzről és beleforgatjuk a szárazanyagokat.
3. A kekszes masszát egy 20 × 30 cm-es tepsi aljába nyomkodjuk.
4. A krémhez a vajat a porcukorral habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a tejszínt, majd szép egyenletes sima krémmé dolgozzuk össze. Egyenletesen rákenjük a kekszes rétegre.
5. A mázhoz a cukrot a kakaóval és a vízzel 2-3 percig főzzük, amíg kicsit sűrűsödik és beleolvasztjuk a vajat is, majd egyenletesen elkenjük a krém tetején.
6. Hűtőbe tesszük és 3 órán át (de még jobb, ha egész éjszaka) hűtjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.