Mornay-mártás (sajtmártás)

Elkészítés módja
1. A sajtot lereszeljük, és 2 tojássárgájával meg 1 deci tejszínnel vagy tejföllel közvetlenül tálaláskor a kész besamelmártásba keverjük.
2. Hal- és tojásételek, párolt zöldségek kísérője. Csőben sült ételek készítésekor is ezt használjuk. (Így nevezzük azt az eljárást, amikor a párolt, a sült zöldséget, húst vagy tésztát tűzálló tálba tesszük, mártással bevonjuk, reszelt sajttal meghintjük és sütőben vagy grillsütőben megsütjük.)
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.