Majonézes zellersaláta
Elkészítés módja
1. A zellert megtisztítjuk, és citrommal bedörzsöljük, nehogy megbarnuljon. Ezután vékonyan fölszeleteljük, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Besózzuk, 2 órán át állni hagyjuk, azután jól kinyomkodjuk.
2. A majonézt a tejföllel összekeverjük, pikánsra ízesítjük, a zellert beleforgatjuk. Tálaláskor karikákra vágott főtt tojással díszítjük, és fölaprított zellerzölddel meghintjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.